HEJ och välkomna till ett sprillans nytt "det här har jag ätit sedan sist". Nu blir det åka av! Första bilden ovan visar en lunch på en bänk i solen med min projektledare Sjödén. Fint var det! Kanske kvalar det in till en tradition då det hänt två gånger på kort tid, vem vet. Det som åts var en spicy tuna-bowl från ett ställe på Grev Turegatan. Klipp till en snabblunch hemma. Drog ihop en omelett med massor av parmesan inuti. Det är några finn crisp under högen med ost där :- ) God morgon! En frulle med finmackor. Krasse, creme cheese, tomater, olivolja, flingsalt och svartpeppar. Plus en cheddarmacka, kaffe och rödbetsjuice. Spicy tuna-bowl som jag nämnde ovan. Från Raw poké! Har tappat räkningen på hur många gånger jag tipsat om Fine Food i Luma, men det är fortfarande värt att tipsa om. Deras fikabröd är inte min favorit men luncherna är otroliga! Slät havregrynsgröt under blåbär, jordnötssmör och rivet äpple. "Kan vi vara busiga och äta frukost i soffan mamma?". Klart vi var! Kollade Mello i efterhand och käkade allt som är gott. Köpte med en sallad med sötpotatis, kyckling och koriander från LETT till tågresan mot Malmö. Har snart förätit mig på mackor till frukost men är inte pepp på yoghurt, smoothie eller gröt. Behöver skifta men behöver först lista ut vad smaklökarna vill ha. Bakade det här brödet genom att slå ihop olika mjöl, frön och nötter med filmjölk, honung osv. Ett annat tips för dig som är i Hammarby Sjöstad: Magnus Johanssons glass. KANONTIPS! Här syns chokladsorbet och pistage. Ta alltid pistage pga den är sjuk. Gröt till middag är allt som behövs vissa dagar. Av någon anledning verkar de dagarna infalla när jag det bara är jag hemma, att orka laga middag till bara sig själv är en konst : - ) Den här dagen däremot! Då slog jag till och lagade en högrevsgryta till oss. Blev mycket uppskattad av alla, återkommer med receptet. Nudlar i Malmö < 3 Två biscotti och två cortado med havremjölk to go, tack! Hembakad vit pizza med potatis, svartkål, oliver, basilika och annat jag inte hängde med på. Åt tacksamt och drack rosa champagne. En till spicy tuna?! Okej, nästa gång är det jag som testar något annat på menyn! Åt lunch på Grodan för första gången i livet. Gudars så fancy. Vi käkade varsin dagens med fisk och potatisstomp, otrolig sås. Finlunch i hemmet igen dåe. Färsk pasta med parmesan, smör, chilirostade sesamfrön (tips!) och svartpeppar. GÖTT var det! Tryck på hjärtat om ni vill ha fler liknande inlägg. Hej!Läs även: Hur känns må bra i dig?