God morgon, från den lilla pittoreska hamnen i Vathi. Vi kom hit igår vid lunch och har sedan dess kört träningspass, ätit middag, jag har föreläst, vi har gått morgonpromenad och nu ätit frukost. Vi blir så omhändertagna av värdinnorna som langar fram den ena delikata måltiden efter den andra. Låt oss ta en titt på vad vi ätit de senaste dagarna! Snickerskaka innan avfärd. Packade i relativt god tid den här gången och blev ändå klar i sista stund. Gårdagens lunch var en bulgursallad med fetaost, olivolja, persika och grönsaker. Köpte några rejäla påsar lösgodis innan avfärd och langade fram häromkvällen till deltagarnas jubel. Snacks och spel! Frukost bestående av äggröra, grekisk yoghurt och hårt bröd med creme cheese. Gårdagens middag på en restaurang i hamnen. Min projektledare Sjödén fick en känsla för stället så det var bara att gå dit och knacka på. Servitrisen satt och läste tidningen när vi kom, klipp till en timme senare när halva gänget dök upp och de fick ringa in familjemedlemmar för det var så mycket att göra. Kul! Vi beställde in rödbetor, dagsfärsk fisk, tzatziki, pommes och broccoli. Ännu en otrolig lunch på båten. Den här gången gräddig pasta med lax, persilja och citron. En middag på båten var risotto. OTROLIG var den! Med parmesan, vin och bacon på toppen. Frukosten idag bestod av toast, grekisk yoghurt, kaffe och hårt bröd. Lyx lyx, lyx! Igår gjorde Sjödén ordning en tallrik med snacks till mig innan föreläsningen. Fint! Risotto med seafood. Vår första lunch på båten var en grekisk sallad med kyckling och bröd som stektes i olivolja. Gudars, att äta detta ute på öppet hav <3 Hur en del av frukosten på båtarna ser ut. Plus ägg i någon form, bröd, overnight oats, kaffe, yoghurt och allt det där andra. För den som missat så är jag och min projektledare Sjödén på träningsresan som vi anordnar för 30 kvinnor. Vi bor på segelbåtar och seglar runt i grekiska skärgården en vecka. Vi trivs och vi äter så mycket gott! Läs även: Många, många ord om ångest