Jag är medveten om att den här bilden gör er all annat än lockade att äta det som ligger på tallriken men jag måste hänvisa till mina "är så hungrig att jag inte fokuserar"- fingrar som tog bilden. Jag BER er att laga den här fantastiskt utsökta fiskrätten och följa receptet till punkt och picka, för det här kan vara det godaste jag ätit i fiskväg som inte är lax. Prova, sa jag! 3-4 port. 400 g fryst vit fisk (pangasus rekommenderas) 50 g Smör 1 dl Ströbröd 2 dl mandelspån/hyvlad mandel ½ tsk gurkmeja 1 vitlöksklyfta ½ dl hackad persilja 2 krm salt Värm ugnen till 200 grader. Tina fiskblocken så de kan skivas till 2 cm tjocka skivor, filéer behövs de inte delas. Lägg dem intill varandra i en smord ugnssäcker form. Smält smöret. Blanda med ströbröd, mandel, gurkmeja, salt, pressad vitlök & persilja. Täck fisken med blandningen. Gädda i ugnen max. 20 min. Servera med hemmagjort rotmos & grönsallad. Fisken ska knappt vara "klar" när den är färdig, alltså hellre några minuter för lite än för mycket. NJUT. .