Oh my .. den här dagen har gått i ett med ett långt möte om ett eventuellt projekt för hösten och en provfilmning för en annan grej för hösten. Där i mellan hann jag fira med den godaste sushin jag vet på Ljunggrens (tempura rullar ..) och gå igenom frågor till gänget som jag ska träffa på arbetsintervju nästa vecka. Tänk att min semester officiellt börjar nu! Har inte riktigt den känslan eftersom det är ett par saker till som behöver bli klara innan jag stänger ner hjärnkontoret för sommaren. Men snart! Jaha, nu tappade jag fokus. Det jag egentligen skulle berätta om är den här fantastiska rätten: Falafel med sötpotatis och salsa. Det kan vara det godaste jag vet just nu. Ser inte mycket ut för världen men smakerna gifter sig så bra med varandra. Falafeln gjorde jag med hjälp av den glutenfria och ekologiska falafel-mixen från märket Ewalie, sötpotatis skivades och grillades i ugnen och salsan är ungefär som det här receptet men med några detaljer annorlunda. Gissar att det är gott att steka några skivor halloumi till eller toppa med gräddfil.