Jag lovordade den här pastan i det HÄR inlägget. Det går inte att göra annat eftersom den är fri från kött, går snabbt att tillaga, kan variera på flera sätt och säkerligen faller de flesta i smaken. Grunden är egentligen pasta + färska örter + pumpakärnor. Sedan kan man sväva ut och smaksätta hur man vill. Kanske med en (hemgjord?) pesto, bara olivolja eller med någon kryddig ost. Gillar man att göra det där lilla extra så kan man blanda ner fler krispiga grönsaker eller bara att låta den vara precis som den är. Jamen, ni förstår ju. Testa den! Färsk pasta med örter och pumpakärnor 2-3 portioner 2 paket färsk pasta (jag tog ravioli med citron, spenat och ricotta) 1 kruka färsk basilika 1/2 - 1 kruka körvel riven parmesan pumpakärnor 1 salladslök 1 citron olivolja Gör såhär: Tillaga enligt förpackningens anvisningar. Klipp basilika och körvel och lägg i en stor skål, rör ihop med citron och olivolja. Hacka valfri mängd salladslök inklusive blasten och blanda ner. Blanda ner pastan när den är klar och blanda ihop allt. Smaka av med citron och olivolja och strössla över pumpakärnor och parmesan. Servera direkt! Läs mer: » Recept: One pot pasta! » Recept: Enkel pasta med variation!