<p style="text-align: center">För att locka fram <strong>den där fiskjäkeln ur frysens skugga</strong> slår vi till med ytterligare en variant där det återigen är så löjligt enkelt att man<strong> skrattar hela vägen till ugnen.</strong> <em>Detta är min fina sambos mästerverk som mötte mig på</em> <strong>spisen förra veckan.</strong></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/64/2022/05/pictures18-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center">Du fyller en ugnsform med <strong>valfri fiskfilé,</strong><em> i detta fall Alaska Polock, </em>bäddar in den i ett hav av hackade <strong>morötter, broccoli och lök</strong> som du sen dränker i kryddor och dill. För att få <strong>den lilla extra smaken</strong> drar du över några stänk <strong>vispgrädde eller creme fraiche. </strong><em>Servera tillsammans med en sallad och råris.</em></p>