Det är fredag! Vad passar bättre än en hederlig räkmacka med hemgjord majonäs och löskokta ägg? Inget! Den här godingen rekommenderas varmt och råkar du ha tillgång till en klassisk hemgjord fillimpa kan jag varmt rekommendera att använda denne som botten. Underbart! Förra fredagen gav jag min kille order om att "imorgon kväll (lördag) så ska du göra en riktigt god räkmacka till mig. Och den måste vara snygg så den platsar i bloggen". Han muttrade och genomförde uppdraget med bravur (efter att jag köpt gott italienskt surdegsbröd och lagat egen majonäs). Visst lyckades han skapa en ganska bloggfin macka? Kims räkmacka: Lägg två rejäla brödskivor i en tallrik. Bred på hemgjord majonäs, lägg på salladsbalad, gurkskivor, skivade kokta ägg, bred på ett lager till med majonäs, krydda med örtsalt & peppar, lägg på skalade räkor/kräftstjärtar, klipp över dill, pressa över citron och strö över dill. Egen majonäs: Bästa tipsen och resultatet blev det av den HÄR.