<p style="text-align: center"><strong>Jag kör vidare på mina vita fiskfiléer</strong> och hoppas att fler hoppar på<strong> tåget</strong> att inse att det varken är svårt eller krångligt <strong>att laga till en firre.</strong> Om man dessutom håller sig borta från<strong> torsken</strong> och provar<strong> "Alaska Polock"</strong> så har man plötsligt <strong>en relativt billig middag.</strong></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/64/2022/05/113___0319-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><em>Smörj en ugnsform, riv två morötter med potatiskalaren för att få tunna fina strimlor. Hacka valfri lök och strö över, salta och peppra. Lägg på fiskfileérna, strö över fryst spenat, valfria frysta grönsaker, brysselkål och ev. en näve räkor. Blanda grön pesto med turkisk yoghurt och stryk på fisken. Krydda friskt och baka i ugnen tills allt är genomstekt. Servera med råris eller potatis och avokadosallad.</em></p>