Ugnsbakad falukorv. SOM min mamma och kille älskar denna rätt. Det är inte ofta vi äter korv i det här hushållet men ibland kommer suget krypandes. Den här gången blev det en modernare version med mycket nyttigheter och lite tradition. Men gott var det likväl! Lägg en korv med hög kötthalt i en ugnsform. Snitta i skivor och fyll med det du gillar. Jag rörde ihop hackad ingefära, chili, grovkornig senap, kokosolja, en gnutta curry, smör, honung och peppar. Smörj in krämen i korvens skivor och toppa med basilika. Grädda i ugnen på ca 200 grader till den fått färg och blivit genomstekt. Under tiden: Mixa kokt broccoli med kokt blomkål, strö ner vitpeppar, örtsalt och valfria örter. Servera. Mixa kokta ärtor med gräslök, örtsalt och dill. Servera. Servera allt med en sallad på ruccola, solroskärnor, rödlök och grönsaker.