Tusen tack för alla kommentarer på förra inlägget! Ni är så fina! Sitter på balkongen och skriver detta. Det är en helt fantastisk kväll och det är knappt så man kommer vilja gå in sen. Har ätit en smoothie och rostade mackor (med ett bröd från ett bageri som är mörkt och med någon salt topping på, sjukt gott!) med gräddost till middag. Ibland är frukost till middag det enda rätta. Är så mätt så magen känns helt fylld och tung, vilket gav bebisen energi till att sparka så hela magen gungade. Det är så spännande detta! För några kvällar sedan såg det lite annorlunda ut. Jag fick något ryck och trollade fram en potatissallad med färskpotatis som gottade sig i citron, gräslök och en del annat. Kim brukar ofta vara generös med att tala om när det är gott men den här gången överträffade han sig själv och kunde inte sluta prata om hur jädra gott det var. Alltså, är ni sugna på något liknande - testa detta! Såhär ↓ Recept potatissallad med färskpotatis och citron Tog inga exakta mängder - prova er fram och smaka av under tiden. Kokt, delad färskpotatis till 4-6 personer 1 knippe färsk gräslök 2 citroner En bunt salladslök Olivolja, salt, peppar Balsamvinäger Pumpakärnor eller solrosfrön Ruccola eller bladspenat Färsk persilja 1/2 färsk chili Gör såhär: Klipp ner gräslök och persilja i en stor skål. Häll över olivolja och balsamvinäger, pressa ner citronerna och hackad chili. Blanda ner resterande ingredienser och smaka av för att hitta den smakbalans som du gillar bäst. Servera den till ugnsbakad laxfilé, grillad halloumi eller något annat du gillar. Inspirationen till den rostade majsen fick jag från gulliga Henrietta som bloggade om det HÄR receptet på majssalsa. Jag körde en snabbvariant med två brukar majskorn, olivolja, chiliflakes och salt på en plåt, in i ugnen och servera när det fått färg och rostats. Efter maten blev det jordgubbar med vispgrädde. Såklart! Något avsnitt av House of Cards. Och den här gulliga ↓ Kram!