Ni vet den där köttfärssåsen jag skrev så kärleksfullt om i det HÄR inlägget? Efter att ha ätit den till middag, lunchlåda och lunchlåda fanns det ändå en bytta kvar. För att variera det hela och inte fasta i smakerna gjorde jag spontana piroger av några flak smördeg som fanns kvarglömda i frysen. Älskar det där, att styra ihop middagar av det som finns, gärna rester och snuttar som ligger och skaver på någon hylla. För att göra den här måltiden fullvärdig adderade jag några jordgubbar som började se trötta ut och doppade de i smält 90% choklad och kokos. Japp, det blev fantastiskt! Snabba piroger: Kavla ut smördeg i kvadrater, lägg på ett par skedar rester, t.ex köttfärssås eller grönsaker och fetaost som du stekt i kokosolja. Vik ihop till små paket, tryck noga ihop kanterna och pensla med ägg. Toppa med sesamfrön/pumpakärnor och strö över riven ost. Grädda i ugnen i ca 12 min på 175 grader så de blir härligt gyllenbruna på toppen. Servera med mer riven ost, färsk basilika och grönsaker. Här rev jag ner en zucchini som sett sina bästa dagar och rev två olika ostar som bara var bitar kvar av. Jordgubbar: Smält 90% choklad över vattenbad tillsammans med en liten sked kokosolja. Rulla jordgubbarna i chokladen och doppa i kokosflingor. Ställa in i kylen och servera när chokladen stelnat, förslagsvis framför fotbolls-VM.