Ni vet när en inte riktigt orkar komma på någon ny maträtt som det ska handlas till och det bara finns tråkiga rester att jobba med? Misströsta inte. Ibland kan middag med rester bli helt okej och till och med riktigt bra! Hemligheten är att tillföra nya smaker, ge någon ny karaktär och piffa till det med grönsaker och örter. Häromdagen hade vi en låda med tråkig pasta och en osexig påse med några gamla grönsaker. Det förvandlades till en bra middag med hjälp av olivolja med citron, färsk basilika, frön, sesampanerad halloumi osv. Rester till middag: Fetaost Halloumi Sesamfrön Pressad lime Överbliven pasta Olivolja med citron Valfria grönsaker, örter eller frukt som finns hemma (jag hade riven sötpotatis, sugar snaps, ruccola, rivna morötter och grönkål) Lägg pastan i en kastrull och häll över kokande vatten. Låg ligga i ett par minuter för att bli lite ljummet. Rör ner olivoljan och blanda ihop med grönsakerna, etaosten, frön och det du gillar. Stek halloumin i kokosoljan, strö över sesamfrön och servera direkt. Läs mer: >> Såhär steker du världens godaste halloumi! >> 10 recept till middagen!