Jag har ju glömt att dela med mig av vår fantastiskt goda nyårsmeny! Vi hade några vänner hemma på nyråsmiddag och maten blev otroligt god. Bra teamwork! Kim ansvarade för varmrätten/tilltugg/drinkar och jag för förrätt/snacks/dessert. MENY: Fördrink: Vodka Sour & Whiskey Sour Tilltugg: Spröda crostini med paprika & olivtapande Ugnsbakade & ostgratinerade chips med stark sås. Förrätt: Rödbetscarpacchio med varm honung, chevrekräm & solrosskott. Recept här! (Använde honung istället för saffran i dressingen) Varmrätt: Fylld oxfilé med tryffelkryddad rotfruktskaka, lättstekt sparris och rödvinssky. Recept oxfile! Recept rotfruktskaka/rödvinssky. Dessert: Fryst limecheesecake med exotiska bär. Recept här! (Jag använde två lime och pressade ner nästan all saft för att få en kraftigare smak) Snacks: Potatischips, vindruvor, mörk- & mjölkchoklad, chilinötter & smågodis. Glömde tyvärr bort att fota på själva nyår men fick ett par bilder från när vi provlagade middagen en helg innan. ,. rekommenderar varmt dessa rätter som en meny när en känner för att göra en rejäl middag eller att prova var för sig och vardagslyxa. Cheesecaken är ljuvlig! Ska testa att göra en glutenfri variant när jag kommer hem. Tänker mandelbotten istället för digistivekex .. borde bli stengott!