Jag har tidigare tjatat om det här med paj och nu är jag inne på det här med ost och helst i kombination med paj. Det är så sinnessjukt gott med en redig ostpaj med valfri fyllning. Det blir inte enklare eller mer delikat än så! ,. det bästa är att du kan variera fyllningen med allt från strimlad skinka, fisk och kyckling till hackat kött eller vegetariska alternativ som broccoli, soltorkade tomater eller andra grönsaker. Pajdeg: 2 dl grahamsmjöl, 1 dl vetemjöl fullkorn, 2-3 msk kokosolja, 1 dl naturell laktosfri kvarg & en skvätt vatten. Blanda till en deg och tryck ut i en pajform. Förgrädda på 175 grader i ca 10 min. Fyllning: Hacka, strimla och stek ur eventuell vätska ur köttet/kycklingen/fisken. Lägg 3 ägg, ett par msk kvarg, en skvätt grädde, ett paket fetaost samt ca en dl riven ost i en mixer och mixa tills det blir en sås. Krydda med salt, peppar, en gnutta chili, och massor med gräslök och dill. Lägg fyllningen i pajskalet och häll ostsåsen över. Grädda i ugnen på ca 175-200 grader till ostsåsen stannat och blivit fast i mitten. .