Okej, det här är kanske det minst märkvärdiga som jag gett er men det är något av det godaste! Har nog nämnt min kärlek till soppa typ hundra gånger innan, men jag fortsätter lite till. Förstår ni hur enkelt det är att göra god, billig, näringsrik och köttfri mat genom att röra till en soppa? Inte jag heller. Lyckas glömma det mellan varje period av soppa och tänker "det här måste vi göra oftare". Skapelsen här ovan är alltså en champinjonsoppa som toppats med färsk persilja och vill man lyxa till det så kan man addera rostade nötter eller frön. Och för att inte tjata ihjäl er - här är receptet: Ingredienser: ca 4 port. 450 gram champinjoner 1 st gul lök smör 5 dl vatten 1 tärning svampbuljong 5 dl matlagningsgrädde (går att byta ut till växtbaserat alternativ) salt peppar 1 msk färsk persilja rostad frön eller nötter valfritt bröd Gör såhär: Lägg bort ca 5 champinjoner. Hacka de övriga champinjonerna och löken fint och fräs några minuter i smör i en stor kastrull. Tillsätt vattnet, buljongtärningen och grädden. Låt koka i 10-15 minuter. Mixa soppan med en stavmixer eller i en matberedare och smaka av med salt och peppar. Skiva upp de resterande champinjonerna och stek dem hastigt i smör. Servera med hackad persilja, nötter och brödet. Enjoy!