Den här raringen slängdes ihop som en version av rester. Jag ville inte laga massa nytt utan ta det som fanns utan större ansträngning. Resultatet blev ugnsbakad laxfilé med cashewkräm, fröknäcke och en påhittad rödbetssallad. Både ser och smakade rent ljuvligt! Det bästa: I och med att cashewkrämen och fröknäcket var kvar sedan dagen innan så tog det exakt 16 min att få ihop den här måltiden. Ugnsbakad lax: Lägg laxfiléer i en ugnsform med kokosolja och örtsalt i botten. Strö över sesamfrön, vallmofrön och ingefära. Täck med ugnsfolie och grädde i ugnen på ca 225 grader i exakt 16 min. När laxen är i ugnen gör du salladen. Rödbetssallad: Hacka, skiva och riv valfria grönsaker. Jag valde riven rödbeta, svartkål, grönkål, rödlök, riven morot, strimlad paprika, romansallad, rivet äpple och vitkål. Rör ihop med olivolja, havssalt, svartpeppar, solroskärnor, sesamfrön. Servera laxen med salladen, knäcket och cashewkrämen.