<p style="text-align: left;">Igår hittade jag äntligen tillbaka till halloumipaketet. Det har gått förvånansvärt lång tid sedan jag sist åt en rejäl halloumitallrik, förstår inte hur jag kunnat glömma den.</p> <p style="text-align: left;">Det är ju något med den där salta sega osten som är omöjlig att tröttna på. Halloumi som stekts i kokosolja och panerats med sesamfrön kommer följa mig till persionärslivet.</p> <p style="text-align: left;">Hur som helst. Något av det bästa jag vet hände alltså igår kväll: gamla rester som lyfts av halloumi.</p> <p style="text-align: left;">Jag tog de salladsgrejer som såg slitna ut, toppade av de tappraste bladen på den trötta basilika kvisten och stekte på de gamla klyftpotatisarna från förra veckan. Och toppade det hela med sesampanerad halloumi. Gott, näringsrikt och matsmart!</p> <p style="text-align: left;"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/64/2022/05/snabblagad-middag-4.jpg"> </a><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/64/2022/05/snabblagad-middag.jpg"> </a></p> <p style="text-align: left;"><a href="http://ptfia.se/2015/11/04/middag-med-rester/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><span style="text-decoration: underline;"><strong>HÄR</strong></span></a> hittar du ännu ett enkelt recept på sexigare rester.</p> <p style="text-align: left;"> <p style="text-align: left;">