Det är kvällar som dessa som jag trånar efter under vintern. Kvällar då vi båda har lagt bort telefoner, jobbat klart för dagen, lagat något extra gott och vinden är ljummen. Vi är installerade på balkongen med någon efterrätt och ser en serie, babblar eller läser. Efter en stund behöver någon hämta en kofta och sätta på infravärmen, sedan sitter vi där tills det är dags att gå och lägga sig. Det är några av mina bästa stunder. En gullig Kim ↓ och sommarens godaste grej: jordgubbar med en nypa kokosocker och vispad grädde. Serien Designated Survivor. Har ni sett den? Spännande, orealistisk och överdriven men ändå bra. Vyn från min favoritplats. Ingen solnedgång är den andra lik. Och salladen som jag vill tipsa om. Ser kanske inte supersnygg ut men den blev krämig och god! Har inga exakta mått på denna så höfta er fram. Det går utmärkt att servera salladen som den är eller lägga till t.ex. laxfilé eller annat som man gillar. Recept Sommarsallad med linser ca 4 portioner bulgur 1 pkt gröna linser, färdigkokta Valfria gröna grönsaker (sugar snaps, ruccola, avokado, riven zucchini, broccoli etc) Valfria frön eller hackade nötter (vi hade pumpakärnor och solrosfrön) Tomater eller soltorkade tomater Färsk basilika och persilja Salt och peppar Olivolja Fetaost Citron Koka bulgur och låt svalna något. Skölj linserna och blanda med bulgur. Hacka, skala och blanda ihop resten i en stor skål. Krydda och smaksätt med pressad citron (ev. rivet citronskal), olja, salt och peppar och örter. Smaka av och servera direkt! Och desserten är inte svårare än att skölja och snoppa av jordgubbarna, röra ihop med en sked kokossocker, låta stå en stund och servera med vispad grädde.