Något av det bästa jag vet är att få bjuda hem vänner på middag långt innan och få göra hela processen som det innebär. Planera menyn med min kille, diskutera olika rätter, få tips av svärmor, lägga tid på dukningen, köpa extra söta färska blommor, laga mat i timmar och tända varenda ljus som finns i lägenheten. Det kallar jag att vara i nuet. Jag kan liksom inte låta bli att gå all in och googlar på "servettvikning", min kille väljer viner med omsorg och vi städar lägenheten med en effektivitet som inte liknar något annat. Såhär såg det ut senast: ,. rosor som blandats med eucalyptusblad. ,. förrätten var röding på hembakat sirapsbröd med whiskeymajonäs. ,. förrätten var kalvfilé med sparris, en rotfruktsgrej och svartvinsbärssky. ,. avslutningen var den älskade chokladpvalovan med jordgubbar och hallon. Förlåt att jag tjatar men har ni ännu inte provat den så, ja. Bara göra det. Det kan bli ditt bästa beslut 2015! Vi var fyra personer, receptet är för 8-12 .. vi drog i oss hela pavlovan. Det blir lätt så när en sitter och pratar till halv tre och bara njuter av att vara tillsammans. Klicka här för att komma till receptet på chokladpavlovan!