Jag skrev nyligen ett inlägg om den populära chiapuddingen. Nu är det dags igen men med fokus på chiapudding som mellanmål. Den senaste tiden har både jag och min sambo känt behov av att styra upp mellanmålen. Det är så lätt att dagarna bara går och plötsligt har tiden för eventuella mellanmålspauser försvunnit. Sötsuget och panikhungern slår till. Chiapudding är min nuvarande favorit till mellanmål av dessa enkla anledningar: - Är enkelt att frakta i någon liten burk. - Ger skön mättnad och är oerhört näringsrikt. - Det går att förbereda innan och håller ett par dagar i kylskåp. - Enkel att variera både smak, konsistens, smaksättning och topping. - Är gott på riktigt och känns betydligt roligare än många andra mellanmål. ,. chiapudding på havremjölk, svensk honung och chiafrön toppad med frysta hallon och fryst mango som tinas långsamt i kylskåpet under dagen. Perfekt mellanmål! Tips! Klicka här för att komma till grundreceptet och sex tips på hur du kan variera den!