Mina mellanmålskakor blev roligt nog en stor succé och jag vill nu dela med mig av de senaste godingarna som jag tycker blev bäst i test! Häll ca. två deciliter blandade nötter i en mixer. Mixa försiktigt så de bara blir minde bitar och inte smulor av dem. Blanda ner rikligt med kanel, några nypor kokosflingor och fibergryn. Häll över allt i en bunke och droppa ner några matskedar valfria frön, tex solroskärnor och sesamfrön. Ha i 2-4 ägg/äggvitor beroende på kladdighet och rör runt. Mosa en-två bananer, riv ett-två äpple och blanda ner i smeten. Rör ihop allt till en deg och klicka ut på en form klädd i bakplåtspapper. Forma dem till "bars" och grädda i ugnen på ca 250 grader i ca 8-10 minuter tills de fått en gyllene färg. Låt svalna på galler och servera som de är eller bredda med kvarg och grönsak.