Det här fröiga knäckebrödet kan vara det godaste som finns i sin kategori. Ett påhitt så delikat att det är lätt beroendeframkallande och förbaskat näringsrikt. Naturligt glutenfritt, proppat med bra fetter och lagom salt. Ibland blir det inte bättre än så. Glutenfritt knäckebröd, 1 plåt: 2 dl majsmjöl 1 dl solrosfrön 2 dl sesamfrön 0,5 dl linfrö 0,5 tsk salt 0,5 dl kokosolja Rör ihop alla ingredienserna i en bunke och häll över 2,5 dl kokande vatten. Rör om. Bred ut smeten tunt på ett bakplåtspapper på en plåt. Skär rutor och häll över lite flingsalt. Grädda på 150 grader i drygt en timme eller tills det blivit helt torrt på båda sidorna. ,. det absolut godaste pålägget är mosad avokado med örtsalt eller en redig klick jordnötssmör. Även löskokta ägg, äggröra, bregott med västerbottenost, tonfiskröra och leverpastej är favoriter. Mhmm … : )