Semester betyder ostrukturerade måltider och mer spontanitet. Eftersom Kim fortfarande jobbar och jag har semester så äter jag mina favoriter och gör inte särskilt avancerade luncher på dagarna. Det blir mest stekta ägg, sushi och fruktsallad. Det godaste! Har dessutom upptäckt en ny fet yoghurt som var otroligt god och lite salt. Passade fint till granola, honung och valnötter. Har precis kommit hem och ska nu hugga in på en sådan här skål med fruktsallad, igen. Svårt att tröttna på något så gott. Överdrev förresten lite när jag skrev att jag har semester. Den här veckan har jag jobbat måndag, onsdag och litegrann idag och även början av nästa vecka innehåller en del jobb. Men jag har påbörjat min semester ändå, lite i taget. Det är helt klart framsteg mot för bara ett par år sedan då jag jobbade året om, alla dagar och aldrig kände att jag kunde ta semester och logga ut. Nu gör jag så mycket jag kan för att stänga av och tillåta mig att verkligen vara ledig. Från och med fredag nästa vecka när vi åker till Halmstad så blir det semester på riktigt. Åhja, nu blev det några rader ordbajsande. Nu: mellanmål! ,. fruktsallad med vattenmelon, blåbär, valnötter, basilika och grapefrukt.