Det här med bollar, raw food-bollar eller vad vi kallar dem. Små, proppade med energi och smakar som efterrätt. Jag har gjort ett antal varianter sedan jag upptäckte dem. Prova de HÄR, DESSA, de HÄR eller Dessa! Nu har jag upptäckt det här med lakritsbollar och blev förtjust! Fick den här söta burken med de små godingarna av en bästis Leif. Löjligt enkla att göra och extra goda i det lilla formatet. Okej okej, nu ska ni få receptet och jag ska sluta sälja in dem. ENJOY! Leifs raw lakritsbollar: 200 gram ekologiska russin + en-två tsk kokosolja = mixas samman, rulla till små munsbitar Ekologisk lakritspulver (finmalt), 3 msk + ekologiskt vaniljpulver, en nypa = Blandas samman, rulla bollarna i pulvret. Färdiga att äta direkt alt. stå i kylen en stund. Förvaras i kylen. Perfekt gå bort-present i en snygg burk med receptet skrivet på en lapp.