God morgon, lördag! Det är något speciellt med att vara här ute i sommarstugan. Förutom att det ger ett lugn som är svårt att hitta i vardagen så blir jag alltid så inspirerad till kreativa saker. Efter några dagar av total stiltje så börjar det rycka i fingrarna och jag eller någon annan i familjen drar igång något projekt av olika slag. Det kan vara en utrensning, ommöblering, många timmars brädspel eller pussel, måla med akvarell eller den som är helt överrepresenterad - bakningen. Och jag blir alltid mer sugen på både fotograferandet och skrivandet när jag är här. Men ja, bakning var det! Jag är sugen på att baka något snart så passar på att fylla det här inlägget med recept på goda saker. Vi fick de här goda raw food-bakelserna till kontoret innan semestern och det kan vara roligt att testa när tiden finns. Nu ska jag avrunda och se vad som finns i skåpen. Guide: Så bakar du raw food-bollar Hittade flera goda recept på just temat raw food hos min gullekola Anja ↓ › Raw chokladbrownie med kaffe och svarta bönor › Choklad- och apelsinfudge › Hemp Protein bliss balls Och vill man inte baka något nyttigt tjafs som har ordet raw i namnet så finns här tre favoriter som är mer klassiska: › Den godaste kladdkakan jag ätit: Citronkladdkaka! › En lyxigare variant av fruktsallad: Fruktsallad i vaniljmarinad med vispad grädde! › Och för alla som älskar maräng (som jag) men vill göra det superenkelt: Glömd kaka med färska bär!