Det här med att fastna i samma mellanmål är inget svår konst. Det svåra är att undersöka variationen, finna inspirationen och söka sig till det nya. Det finns mängder med bra, näringsrika och framförallt goda kombinationer som alldeles för sällan får se ljuset. Här är en lista på godsaker som vi kan använda i mellanmål, hoppas den piggar upp! - kvarg som mixas med grekisk yoghurt och frysta bär till en fruktig yoghurt. - kanelstekta äpplen med keso smakar äppelkaka. - hemgjort knäckebröd med mosad avokado, makrill eller egen röra på ärtor som mixats med fetaost. - smoothies av alla dess slag. - frukter som inte är klassiker. Jag menar melon, fikon, grapefrukt, ananasbitar, plommon osv. - halloumiskivor som doppats i vippat ägg och sesamfrön och stekts mjuka, - omelettmuffins på ägg, skinka, yoghurt, lök, ost och paprika. ,. eller en färgglad plocktallrik med skivad nektarin, hemgjort knäckebröd med avokadomos och gurka, grapefrukt och rött te. .