Okej, det finns inget bra namn på denna smörja men ordet som bäst beskriver den är "ljuvligt svalkande chokladig med en söt slutspurt". Den är näringsrik, hemmagjord och passar perfekt en het sommarkväll när sötsuget gör sig påmint. Ja, kanske den bästa i hela världen! Så, utan att tjata hål i huvudet på er. Testa denna och låt er inte avskräckas av de något omaka ingredienserna för de gifter sig något så oerhört glatt och det kommer smälta på tungan. Rakt ner i en törstande hals. Njut. Du behöver: 1 st eko-banan, fryst 1 st avokado 1 näve frysta hallon Ca 1-2 dl kokosvatten 1 tsk honung Ca 2 tsk kakao av valfri sort Gör: Hacka en, gärna övermogen, banan i slantar och frys i ca 25-35 min tills den blir frusen men ändå inte stenhård. (Eller plocka fram redan frysta bananslantar). Lägg i en mixer tillsammans med en hel avokado, en skvätt kokosvatten (prova dig fram), en näve frysta hallon och en tesked eko-raw honung. Mixa samman till en slät, glassliknande massa. Rör ner ett par teskedar kakao, gärna raw men vanlig går lika bra. Mixa igen och smaka av. Häll upp i en söt burk och ställ i frysen i ca en kvart så det översta lagret har frusit till. Njut. Gärna i solen med en bok och vilopuls.