Den här godingen är egentligen rester efter en fotografering som ägde rum i mitt kök igår. Vi fotade till min sida i Metro som kommer på måndag och det blev bl.a. ett gäng tinade hallon över så det fick bli en smoothievariant av det hela. När vi ändå pratar om smothies vill jag dela med mig av tre tips på temat: - En smoothie håller sig fluffig, iskall och härlig om du häller upp den i termos direkt du mixat den. Bra förvaring om du behöver ett mellanmål att plocka med. - Att frysa in halva bananer ger en bra bas och gör att din smoothie blir söt och får en glassliknande konsistens. - Avokado gör smoothies krämigare, bidrar med nyttiga fetter och fungerar utmärkt att frysa in. Hallonsmoothie: ca 2-4 dl hallon (tinade, kylskåpskalla eller frysta) 1/2 ekologisk banan ca 2-5 msk havremjölk 1 näve grönkål 1/2 apelsin = Mixas samman.