Banankaka. Varken ser eller låter så mycket hallelujah men får ändå mina smaklökar att fullkomligt älska sig själva. Förstår inte hur denna simpla, mjuka, fantastiska kaka kan vara så otroligt god? Det började på resan. Jag insåg att jag ätit glutenfritt i över två månader och kände att det räckte. Att jag fått prova, kände att ja, kroppen mår bra av det men jag vill inte leva glutenfritt för resten av livet. Så jag började så smått introducera det igen, med världens godaste banankaka som start. Det var då jag fick dille på det. I alla former. En ljummen, aningens rostad och len banankaka. Det är något med det som är så jäkla fint. Så efter att jag kom hem har jag bakat mina egna. På kokosmjöl och nästa test är med vita bönor. Otroligt gott! Hur blir det med gluten i fortsättningen då? Jo, jag fortsätter att äta mycket som när jag åt medvetet glutenfritt men kommer inte att vara strikt, avböja eller låta bli att äta en traditionell surdegsfralla ibland. Det blir en härlig mix av naturligt glutenfritt som pajdeg på rismjöl, fröknäcke och riskakor och härliga traditionella dinkelbullar och bageribröd. Det bästa av två världar för mig.