/ Annonssamarbete med Paulúns / Ja, ni läste rätt! Vågar påstå att det här är det bästa som någonsin hänt musli! Ingenting kommer att bli sig likt efter att man kom på att man kan nötsmörsbaka saker. *dreglar* Hälsade på Paulúns på deras huvudkontor i Malmö när jag hade en ledig dag från inspelningarna av Lyckomaten och blev lätt lyrisk när de presenterade deras nyhet (och då superhemlis) ”Nötsmörsbakad Soft Musli”. Blev ännu gladare när de sa att de använde hasselnötssmör som är det godaste jag vet och att jag skulle få provsmaka! Kände en viss press när jag fick provsmaka framför kvinnorna som jobbat fram produkten samtidigt som det hela filmades, men kunde slappna av när muslin landade på tungan och jag kände smaken. Det är så jädra gott! Och tillsammans med yoghurt blir det ännu en dimension. Det blir liksom mjukt och krispigt samtidigt på något utmärkt sätt. Det är alltså en nyhet från Paulúns som heter ”Nötsmörsbakad Soft Musli”. Nötsmöret är gjort på 100% nötter, vilket är en bra och naturlig källa till protein. Vad har de då bakat i nötsmör? Havregrynen! Ni hör ju. Som i alla Paulúns produkter är det inget tillsatt socker Och tittar ni noggrant på bilderna så kan ni se att det ser mjukt ut, men samtidigt krispigt eftersom det fortfarande finns nötter i. Det är så bra! Ett annat tips är att strössla över lite färsk hackad basilika på din soft musli. Det är oväntat gott tillsammans med hallon, musli och yoghurt. Ta en bild när jag äter den, sa jag till Elin som helt rimligt ifrågasatte det. ”Det blir ju sällan bra …”. Eh, det blev ju svinbra. Fullskalig njutning i bild :)))