Den här elvispen är en bra manick som jag ofta använder. Som ni vet är jag noga med att välja "ren" mat, dvs välja tex. en naturell keso och blanda ner egna frukt och bär istället för att välja den med färdig hallonsmak. Visst kan det vara en snabb lösning att ta den färdiga men med lite planering så kommer vi lite längre. Låt mig därför tipsa om några grejer vi kan köra med elvispen! - Naturell kvarg med banan, vispa och toppa med naturella nötter! - Vispa keso, mixa kiwi och hallon, blanda ihop och ät som mellanmål. - Äkta gräddglass med frusna bär, vispa och njut av en suveränt god bärglass! - Vispgrädde med apelsin, hacka apelsinen, vispa grädden och krama ner apelsinsaften i grädden. Servera med tex. kladdkaka eller ät som det är. Den här blåbär/hallongalssen går inte att jämföra med en köpt variant. Vill man ha en proteinrikare "glass" kan man vispa kvarg, bär och hackad choklad, ställ in i frysen i 45 min och njut av en härlig krämig "glass".