Ja, ni har sett dem förut och ni kommer få se dem igen. Sedan jag upptäckte de här raringarna har jag inte gjort några andra varianter. De klassiska kanelbullarna med socker och hela köret är fortfarande underbara men det är skönt att varva med en dadelbulle ibland. Speciellt fint att ha ett gäng i frysen att bara plocka av, som mellanmål till och med. Sesamfröna på toppen ger en extra dimension av något nötigt och dadelkrämen gör det hela otroligt saftigt och sådär lagom sött. Har ni ännu inte provat dessa vill jag varmt rekommendera er att göra det. Det kommer att vara värt det! ,. provade även en variant med chiasylt som blev helt okej. Dadelkrämen är fortfarande klar favorit men chiasylten kan nog bli en vinnare med vissa justeringar. ,. hur många bilder kan en ta utan att det blir för många ... ,. jag gör alltid dubbelt av dadelkrämen så blir det sådär riktigt saftigt och mycket kraftigare smak. ,. du hittar receptet HÄR.