Förra veckan hade jag tre artiklar i Metro, en av dem var flera goda och enkla recept med choklad. Eftersom de är så oerhört goda och framförallt så lätta att göra så bjuder på dem i kommande inlägg. Så, först ut är det här enkla godiset! Det tar några minuter att göra, de behöver gotta till sig några minuter i frysen och är sedan klara att ätas. Lova att ni provar dessa redan i kväll! Bananchoklad med jordnötssmör ca 1-2 portioner Ingredienser: 2 ekologiska bananer 100 gram mörk choklad, minst 85%, gärna ekologisk 4 msk ekologiskt jordnötssmör Gör såhär: Börja med att smälta chokladen över ett vattenbad. Skär sedan bananen i lika stora slantar. Bred jordnötssmöret på hälften av bananskivorna. Tryck sedan på en bananskiva ovanpå varje banaskiva, som ett lock, och doppa dem i chokladen. Lägg på en tallrik och ställ i frysen i minst 20 minuter. Perfekt snacks (med mer näring och nytta än lösgodis) när sötsuget slår till! Enjoy!