Dagens fika bestod av en sockerfri och en sockerfull kaka. Två gånger delikat och det bästa av två världar! Mjuk nötkaka: Receptet på den fantastiskt goda nötkakan hittar du här: Nötkaka! Jag dekorerade med smält choklad (70% havssalt) när kakan svalnat. Chokladgrotta: Mixa 1 dl nötter till ett fint mjöl i en mixer. Lägg 5 dadlar i en skål och mixa med stavmixer till en smet. Blanda ner nötmjölet och mixa samman. Rör ihop ca 4-5 msk kakao, 1 tsk smält kokosolja, ev. 50-100 gram smält 90% choklad, 1 tsk vaniljpulver, 2 msk kokosmjöl och häll ner i nötmjölet. Häll ner ca 1-2 dl vatten i dadelsmeten och blanda i hop med nötmjölet. Rulla till små bollar, rulla dem i kokos och tryck sist ner ett par hallon i varje boll. Jag gräddade mina i ugnen på ca 200 grader tills hallonen smält, men tror de trivs lika bra att bara ställa i frysen tills de stelnat. Förvaras i frys/kyl. .