Alltså - dessa mandelkakor ,. Dem är ENKLA att göra, har bara FYRA ingredienser och är helt SJUKT GODA. Helt enkelt enastående härligt! Kakorna passar utmärkt till mellanmål, fika eller innan och efter träning och är en superversion av bra fett, protein och härliga kolhydrater. Testa dem nu! (originalreceptet hittades här) Mandelkakor: Mixa ca 4-5 dl rostade och saltade mandlar (finns i naturgodishyllan) till ett knaprigt mjöl i en mixer. Mixa ca 10-12 blötlagda dadlar med ett par msk vatten och två nypor vaniljpulver till en smet. Rör ihop till en kladdig deg, rulla till bollar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Tryck ner bollarna med en gaffel, lägg på valfritt bär och grädda på ca 200 grader i ca 20 min. Lägg direkt på galler för att svalna och förvara i frysen. Smakar bäst om du tar dem direkt från frysen och låter tina ca tre min i rumstemperatur.