Vänner! Dessa små formar är fyllda av ren och skär galenskap. Mitt experiment blev nämligen en fullkomlig succé som tog slut på två dagar. Vi kallar det "bättre ischoklad eller något i den stilen". 12/hasselnöt-recept.jpg"> Jag höftade fram det hela så kan tyvärr inte bjuda på exakta mått. Smält ca 2 dl kallpressad kokosolja och ca 100 gram mörk choklad i en kastrull på medelvärme, akta så den inte bränns. Rör ner en skvätt agavesirap och blanda väl. Stäng av plattan, rör ner rejält med kakao (ca 1-1 1/2 dl) och en nypa salt. Smaka av och tillsätt ev. mer kakao. Ställ upp ischokladformar, lägg en hasselnöt (hel eller hackad) plus ett halvt hallon i varje form. Fyll på med chokladsmet och ställ i frysen en timme. Njut! Kan strösslas med kokosflingor, nöthack, mer hallon, torkad frukt eller det du gillar. .