Alltså. Jag älskar choklad. Och frukt, och bär. Och grädde. Var för sig eller ihop. Allra helst ihop. Det finns knappt något läckrare än att värma ihop alla dessa godsaker till en varm skön massa. Det jag försöker säga är att jag har kommit in i en gino-fas. Två kvällar i rad har det här blivit mitt kvällsmål och jag ser fram emot att upprepa det till helgen igen. Så sanslöst gott och näringsrikt. Så¨, har ni inte testat Gino, gör det. Har ni testat det och älskar det, gör det ikväll. Ska ni bjuda på fika i helgen, bjud på detta. Gillar ni fruktsallad, pimpa den med detaljerna som gräddem mörk choklad och hackade nötter så tar ni det bokstavligt talat till nästa nivå. Otroligt! Recept Gino: Hacka valfria frukter och bär i mindre bitar, lägg i en ugnstålig form. T.ex kiwi, banan, passionsfrukt, hallon, jordgubbar, apelsin, lime, päron, mango, ananas eller melon. Strö över hackade nötter, kokosflingor och hackad märk choklad. Ju högre kakaohalt desto bättre. Jag blandar just nu 70% och 86%. Ställ in i ugnen på 150 grader i max 10 min eller tills chokladen smält och frukterna blivit ljumna. Variation: Prova klassikern ljus choklad eller choklad med krydda som apeslin, chili eller havssalt. Servera med vispad grädde, cashewgrädde, kvarg eller yoghurt. Strössla med allt från skivad mandel, chiafrön, pressad lime/citron, raw kakao eller superfoods som chlorella/spirulina (efter ugnen).