Den här rosa grejen är precis lika god som den ser ut! Enkelt förklarat är det en rosa mjuk, kall och len variant på frusen yoghurt. Jag är väldigt mycket nybörjare på det här med yoghurtglass och dess varianter men blev positivt överraskad av denna och vill upptäcka mer av den här frusna yoghurt-världen. ,. fias frusna yoghurt: - en liten burk rysk yoghurt - ca 2-3 dl hallon - valfri mängd kakao - 2 bananer - valfri sötning: tex. honung, agavesirap - Mixa bananerna med en stavmixer och blanda ner yoghurten utan att mixa den. Dela upp massan i två skålar och blanda ner valfri mängd kakao i den ena plus valfri mängd sötning. Mixa de tinade hallonen med en skvätt vispgrädde och sötning. Rör ner i den andra skålen med yoghurt så du får en hallonyoghurt och en chokladyoghurt. Häll upp i små glas, ställ i frysen i ca 45 min tills det stelnat och toppa med valfritt strössel, t.ex hackade nötter, nyponpulver, kokos eller kakao. -- Har ni några härliga recept på frusen yoghurt eller yoghurtglass får ni oerhört gärna dela med er! Tack på förhand.