Reklam / Presenteras i samarbete med Ecolomega. Jag har tidigare berättat om min tveksamhet till kostillskott och även att jag numera har ett något mer öppet sinne till dem om personen vet varför hen äter ett tillskott och om hen märker någon skillnad. Det här slentrainätandet tror jag inte alls är bra. De senaste månaderna har jag lagt till fiskolja då jag äter allt mer vegetariskt. En riktigt kvalitativ olja är ett bra komplement till maten, kanske främst för den som inte äter så mycket fisk. När jag fick frågan om ett samarbete med Ecolomega kändes det spännande att tacka ja, speciellt eftersom det är världens första ekologiska fiskolja. Varför har det inte funnits tidigare? Det jag tycker är mest intressant med den här oljan är innehållet och färskheten. I jämförelse med branchstandard som vanligtvis är högförädlade råfiskoljor som kommer från sardiner och ansjovis - är Ecolomegas fiskolja producerad av timfärsk dansk öring. Den här bilden tycker jag var intressant .. Med tanke på att Livsmedels- och jordbruksorganisation inom (FAO) FN anser att 87% av världens fiskbestånd är antingen överexploaterade eller fullt utnyttjande så behöver företagen ta ansvar. Jag uppskattar att min kontaktperson Emil för det här samarbetet verkligen vill berätta om det sociala ansvaret som de tar. Läs mer om hur Ecolomega tar ansvar och hur hela deras process ser ut här! Ni hittar produkterna i hälsfackhandeln och på nätet. Läs mer om den ekologiska fiskoljan HÄR! (Presenteras i samarbete med Ecolomega)