Reklam / Presenteras i samarbete med Falksalt. Soppa är en rätt som jag tycker så mycket om men ofta glömmer. Det är dumt eftersom soppa är lättlagat, billigt, mättande, delikat och kan variera på hundratals sätt. I ett försök att visa hur lätt man kan variera sin soppa så lade jag upp goda och plånboksvänliga livsmedel på mitt favoritfat. Om vi utgår från en linssoppa så kan du variera den genom att addera mättnad i form av bönor, rotfrukter eller kokta ägg. Du kan krydda den med färska örter, diverse lök eller en burk kokosmjölk. Du kan peta ner chili, välja en god ekologisk buljong eller toppa den med strimlad gurka, frön och citronsaft. Ett tips är att testa Floras recept på sötpotatissoppa med linser. Receptet finns HÄR! Ni ser ju. Linssoppa går att göra på hundra olika sätt och det är rena supermaten. Att det dessutom är vegetariskt ger en stor guldstjärna! Det här var mitt sista och avslutande inlägg i samarbetet med Falksalt. Kika gärna igen på de tidigare där jag försökt visa att vi med enkla medel kan trolla fram både god och prisvärd bjudmat. Mat behöver inte vara perfekt! > Prestationsångest i köket? > Enkla knep för snyggare snabbmat! Presenteras i samarbete med Falksalt.