Reklam / Inlägget presenteras i samarbete med Falksalt. Som jag berättade i det HÄR inlägget så känner så många som 48% känner prestationsångest kopplat till matlagning. Många av oss vill lägga upp bilder i sociala medier och matbilder tenderar att uppskattas av många. Jag vill ge några tips för hur du enkelt kan piffa till en snabblagad måltid utan att det blir dyrt eller avancerat. Det handlar om uppläggningen och hur det serveras. En vanlig köpepizza kan ju se lite roligare ut om den servas på en tallrik och toppas med ruccola eller basilika. Enkla knep för snyggare snabbmat: > Oavsett vilken mat du lagar eller hämtar, servera alltid på tallrikar. > Ha något grönt att toppa med. Krasse, färska örter, ruccola, bladspenat, slicead gurka eller det du gillar. > Kryddor gör att det mesta ser lite härligare ut. Som Falksalts stora saltflingor och chiliflakes. > Frön eller nötter lyfter vilken mat som helst. Hackade cashewnötter på thailådan, solroskärnor i grönsalladen eller sesamfrön på soppan. > Ställ fram grejer som gästerna själva får plocka från. En pepparkvarn, flingsaltet, en kruka basilika eller några frön i en skål. Det behöver inte vara svårare än så. Och nästan all mat blir ju lite roligare och godare om den serveras med någon frukt eller grönsak. Som mina mackor igår, de blev så mycket roligare när de fick sällskap av melon och jordgubbar. Min snabba middag: Rostat fröbröd med avokado, chiliflakes, flingsalt, ost, gurka och smör. Vattenmelon, smoothie, te och jordgubbar. Inlägget presenteras i samarbete med Falksalt.