Reklam / Presenteras i samarbete med Friggs. Jag är så glad över att mitt samarbete med Friggs fortsätter! Den här gången fokuserar vi på frukostinspiration och jag gick lite lätt överstyr när jag skulle plocka ihop detta. Tröttnade på att göra samma gamla frukostbilder så lade fram precis allt jag brukar tycka om på köksbordet i ett försök att visa att dessa kakor kan bära upp alla typer av pålägg. Det är det jag bäst gillar med dem, att de går att variera på typ hundra sätt. Förslag på pålägg är: - Avokado med chiliflakes och solrosskott - Äggröra med sugar snaps och havssalt - Cashewsmör med skivade jordgubbar - Smält choklad, honung och flingsalt - Mandelsmör med skivad banan - Kokt ägg med kaviar Vill passa på att berätta att Friggs "riskakor" egentligen inte är RISkakor då de alltid innehållit väldigt lite ris och väldigt mycket majs och liknande. De har marknadsfört dem som riskakor främst för att det är vad folk känner igen. Alltså kan vi fortsätta njuta av de här små godingarna och slippa oroa oss över larm över arsenik osv. Extra roligt är att de nu bjuder på ett sortiment med havrekakor, bovetekakor och majskakor. Hur bra som helst! Läs mer: >> Frukosttapas I samarbete med Friggs