/ Reklam för Paulúns / För 1,5 år sedan publicerade jag ett blogginlägg som inleddes såhär: "Nötsmörsbakad soft müsli! Ja, ni läste rätt! Vågar påstå att det här är det bästa som någonsin hänt müsli! Ingenting kommer att bli sig likt efter att man kom på att man kan nötsmörsbaka saker. *dreglar*" - och ja, det blir till att damma av den inledningen för nu har det hänt igen - men den här gången har de på Paulúns gett sig på att nötsmörsbaka granola. Läs igen: Granola. Som bakats i nötsmör. Snälla nån så ljuvligt! Den här är så god, så krispig, så smakrik och allt det man vill ha av en granola. Plus att den, som alltid när det kommer till Paulúns produkter, inte har något tillsatt socker och full av näring. Ett tips är att strössla den över gröt! Det blir något speciellt när den lena gröten möter den där krispiga granolan. Nötsmöret är gjort på 100% nötter och proteinrikt - som Paulúns brukar säga: Bara bra mat! Den nötsmörsbakade granolan finns i två olika smaker: Jordnötssmör & Kakao och Hasselnötssmör, kanel och kardemumma. Jag gillar båda men om jag måste välja så väljer jag alltid hasselnötssmör. Det är något med den där nöten jag inte får nog av, oavsett i vilket format den kommer. Om jag får önska en smak till framtida lanseringar är det definitivt "Hasselnöt & choklad" ... *dreglar*. Tack för titten!