/ Annons i samarbete med Valio / ... hur gör man en sådan? Det finns säkert många olika sätt och varianter - jag vill presentera den med MiFú! Jag har tidigare berättat om MiFú och gett recept med både exotisk tacos (recept här!), lasagne (recept här!) och klassikern Pytt i panna (recept här!), samtliga med MiFú. För den som missat, här är sju snabba om MiFú: » Kan användas istället för kött, fågel eller fisk » Proteininnehåll: 14g/100g » Det är gjort på laktosfri mjölk » Det är ett stek - och kokbart matprotein » Det innehåller mycket protein och lite fett » Det finns i tre olika smaker: Naturell, Tomat och Örter och Peppar och chili » HÄR finns mängder med recept med just MiFú, bland annat av Jonas Cramby. Tacopaj med MiFú Pajdeg: 3 dl dinkelmjöl 0,75 dl olivolja / 75 gr smör 0,5 dl vatten 0,5 tsk salt Fyllning: 1 paket MiFú naturell + 1 paket MiFú peppar & chili (kan även välja enbart en av smakerna och köra två av den istället) Tacokrydda 1 liten gul lök 3 tomater 1 paket (taco)ost 3 msk majo 1 pkt Valio eila créme fraîche Valfria goa tillbehör som jalapeños, majskorn, avokado, tacochips, rödlök osv. Gör såhär: Krama ihop ingredienserna till pajdegen. Tryck ut i en pajform och nagga med en gaffel. Förgrädda i 175 grader i 15 min. Hacka löken, lägg en klick smör i en stekpanna och bryn MiFún tillsammans med lök och tacokrydda tills den fått färg och fin yta. Ta ut pajskalet och fyll med MiFú-blandingen. Skiva tomater och lägg på. Rör ihop ost, majonäs och créme fraîche och häll över pajen. Grädda på 200 grader i ca 20 min (eller tills täcket fått fin färg) Servera med goda tillbehör, som avokado med chiliflakes och flingsalt. Och kanske är det snart som du ska laga den här pajen och bjuda in vänner på en spontanmiddag sådär mitt i veckan. Och avsluta med soffhäng, te och choklad. Vardagshäng när det är som bäst! Smaklig spis!