Reklam / Presenteras i samarbete med Valio En positiv sak med hela den här proteintrenden är att leverantörerna blir inovativa och ofta skakar fram nya spännande produkter. Min samarbetspartner Valio har nu tagit fram en utmanare till den klassiska kvargen: Kvargyoghurt! En produkt som känns betydligt fräschare än vanlig kvarg i och med att den sammanförts med krämig yoghurt. Jag är uppvuxen med mycket mjölkprodukter och återkommer ofta till den traditionella "yoghurt och musli" i olika varianter. Kvargyoghurt finns som naturell och med smak av Hallon & Passionsfrukt. De är rika på D-vitamin, har en högre proteinhalt och innehåller snälla bakterier för magen. De är dessutom laktosfria vilket är en förusättning för alla oss laktosintoleranta. Jag gick loss och gjorde ett rejält glas med den naturella Kvargyoghurt, hallonsås, valnötter, blåbär, kiwi, passionsfrukt och musli. Det var fem plus! Tävling! Nu har ni chansen att vinna en årsförbrukning av just Valios Kvargyoghurt. Alltså, en årsförbrukning! Dessutom så får andra och tredje plats ett varsitt värdebevis på 200 kronor. Gör såhär för att vara med och tävla: Skriv en kommentar där ni berättar vad ni helst toppar er Kvargyoghurt med. Vilka smaker, toppings och tillbehör skulle du välja? Vinnaren presenteras 28/3. Jag kommer då att provlaga vinnarens recept och visa upp här i bloggen. Lycka till! Och passa på nu för den här är riktigt god! Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Presenteras i samarbete med Valio.