Reklam / I samarbete med Friggs Jag äter ju gröt så gott som varje dag och har hittills inte tröttnat. Gröt är ju en superbra rätt som kan varieras hundra gånger om och egentligen mättar den till dagens alla måltider om man vill. Just den klassiska basen för gröt med gryn + vatten är inte så mättande i sig. Den behöver sällskap av något proteinrikt för att bli riktigt mättande. Jag har tidigare tipsat om att röra ner ett ägg i gröten och nu kommer ytterligare ett tips: Friggs vegetariska proteinpulver som är gjort på solrosfrö och chiafrö. Proteinpulvren är veganska, ekologiska och innehåller max 3 ingredienser. Proteinpulvren lanseras tre smaker: Solrosfröprotein & Chiafrön, Ärtprotein & Kakao samt Ärt- & Solrosfröprotein med Nypon. Jag hittade en kartong polentagryn när jag rensade skafferiet sist. Så synd att glömma bort en sådan goding! Förstärkte polentagröten med just proteinpulvret ovan och blev sådär skönt mätt. Bra! Recept polentagröt 1 portion 2 dl mellanmjölk 2 dl havredryck 4 msk polenta 1 msk chiafrön en nypa salt 1 msk Friggs vego protein Björnbär Kokosflakes Gör såhär: Koka upp mjölken och havredrycken. Rör ner polentagryn, chiafrön och salt. Låt koka samman under omrörning i ca 5 minuter och tillsätt eventuellt mer vätska för att nå önskad konsistens. Ta kastrullen från plattan och låt gröten svalna något. Rör ner proteinpulvret, häll upp i en skål och strössla över bär och kokos. Servera med din favoritmjölk och njut! Läs mer om proteinpulvren genom att klicka HÄR!