/Annonssamarbete med Valio/ Vad måste man prioritera i en flytt? Eh. Kaffet givetvis. Eller rättare sagt utrustningen som hjälper en att göra den där lilla humörhöjaren som havrecappuccinon ändå är för mig. Ni vet ju att jag beskrivit kärleken till min kaffemaskin med stora ord många gånger innan så att ha det jag behöver för att kunna göra dessa direkt från inflytt är lika självklart som att solen går upp. Förstå glädjen när Valio avslöjade att Oddlygood skulle komma med en havredryck till kaffet (som dessutom är glutenfri vilket är roligt för den som behöver det)! Oddlygood Barista en havredryck speciellt att använda till kaffet. När vi ändå kikar in i mitt kylskåp så kom ihåg de tre havrebaserade gurtarna nästa gång ni handlar. Den i mitten är en rolig nyhet med havre och kokos! Den vanliga havregurten finns även som naturell ska tilläggas. Låt oss gå tillbaka till baristan. Har man ingen avancerad mjölkskummare så fungerar det fint att skaka den ordentligt eller använda en sådan där liten mjölkvisp. Hur många koppar jag och Elin drack när vi fotade det här bilderna? Det var inte enbart varsin så att säga. *tar en paus när mjölken skummas* Nämen, här slänger vi in några chokladbollar i bild helt oväntat! Allt annat vore orimligt eftersom kaffe och något chokladigt är svårtslaget. Kan hända att Elin tyckte de blev lite för torra men det får skyllas på att jag slängde fram en 90% choklad. Rekommenderas ej i dessa! Välj med fördel en på 70% så blir det massa mycket bra, som Edith säger. Och där är den! Den skummade Barista havredrycken från Oddlygood. Den är lätt att skumma och så god! Det blev också premiär för mina nya koppar som jag hittade på loppis för 20:- styck inklusive fat. :))) Chokladbollar recept färska dadlar efter smak ca 10-15 st beroende på hur söta man vill ha dem (läggs i vattenbad någon timme innan) någon dl havrekli ca 1-2 dl solroskärnor ca 1 kopp kaffe ca 50 gram smält choklad (70%) 1 msk kokosolja 1 msk honung ca 2-4 msk kakao en nypa salt kokos att rulla i Mixa ihop allt. Höfta dig fram till en god konsistens och smak. Ställ en stund i kylen så att smeten får stelna. Rulla till bollar, rulla i kokos. Ställ kallt. Njut! Enjoy!